Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

telemedicina

Tots els mutualistes amb una assegurança d'assistència sanitària disposen del servei de Telemedicina.

(+34) 619 818 555

Teleconsulta mèdica

Un metge t'orientarà sobre qualsevol problema de salut i t'oferirà la solució més adient, les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, ja sigui coordinant l'enviament d'un metge al domicili o una ambulància, per a casos de gravetat, o atenent les consultes sobre qualsevol altre tema relacionat amb la salut (fàrmacs, vacunacions, primers auxilis...).

Teleconsulta pediàtrica

Disponible 24 hores els 365 dies de l'any. A més d'orientar-te i oferir les solucions més adients davant dels casos més greus, donarà resposta a les consultes sobre pediatria i/o puericultura.

Videoconsulta mèdica

A través de l’app de la Mútua, pots concertar hora per parlar amb un metge de família mitjançant una videotrucada.

Teleconsulta psicològica

T'orientarà davant d'aquelles situacions que requereixen l'atenció d'un psicòleg, per tal de trobar una resposta adequada a les teves inquietuds. S'ofereix de 7 h a 23 h, els 365 dies de l'any.

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.