Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

cirurgia dels defectes de la refracció de l'ull

La Mútua, a diferència d'altres entitats asseguradores, cobreix íntegrament la cirurgia dels defectes de la refracció de l'ull.

MGC Mútua posa a l'abast dels mutualistes la tècnica LASIK. Aquest mètode permet corregir la majoria de casos de miopia, hipermetropia i astigmatisme, mitjançant una intervenció indolora, de pocs minuts de durada i gràcies a la qual la recuperació visual és molt ràpida.

Aquesta cobertura ofereix als mutualistes:

  • Cobertura total en centres concertats quan el defecte refractiu iguala o supera les 5 diòptries per ull.

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.