Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

El quadre facultatiu més ampli

Si tens concertada una assegurança de salut amb la Mútua General de Catalunya, pots estar tranquil. Disposes d'un ampli Quadre Mèdic a tota Espanya que compta, només a Catalunya i Balears, amb més de 12.000 professionals*, centres i clíniques.

D'aquestes mancances sovint ens adonem quan ja és massa tard. Això no passa amb MGC Mútua.

Quan es concerta una assegurança de salut és important saber quina és la relació qualitat-preu que aquesta ens ofereix. Moltes ofertes comercials impliquen restriccions del quadre facultatiu, el que es tradueix en una manca d'opcions a l'hora d'escollir especialista o centre mèdic, i una falta de serveis i cobertures. D'altra banda, hi ha quadres que sí compten amb centres de renom però no inclouen els equips mèdics de prestigi que hi treballen.

Recorda que pots consultar el Quadre Mèdic on-line a la nostra plana web: www.mgc.es.

  • Consulta les dades actualitzades del teu metge o centre mèdic.
  • Cerca la informació necessària segons el criteri que més t’interessi (per població, per especialitat, per nom...).
  • Ubica en el mapa el metge o centre consultat i conèixer els idiomes en els què et poden atendre.

* Consulta les condicions de l’A-S Ideal.

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.