Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

odontologia

Si tens concertada una assegurança de salut amb la Mútua, has de saber que, a diferència d'altres companyies, tens cobertes prestacions odontològiques a preus especials, sense que això comporti un increment de la quota (odontologia conservadora i periodontal).

A més, pots arribar a gaudir de fins a un 10% de descompte en la resta de tractaments odontològics a Clínica Belodonte, el centre d’odontologia recomanat per la Mútua, amb el qual hem establert un acord especial, compta amb un prestigiós equip d’odontòlegs que, amb les últimes novetats tecnològiques i els tractaments més avançats, garanteixen la màxima seguretat i uns resultats excel·lents

Serveis

  • Odontologia general i protèsica.
  • Cirurgia oral i maxil·lofacial.
  • Implantologia.
  • Ortodòncia.
  • Odontopediatria.
  • Periodòncia.
  • Endodòncia.

Recorda que si tens concertada una assegurança de salut en les modalitats A-S Global, A-S Total, A-S Ideal o A-S One te dret a 2 higienes dentals a l'any.

Clínica Belodonte
València, 211 - 08007 Barcelona - T. 93 452 45 45

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.