Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

reproducció assistida

un nou camí per a una il·lusió

Les parelles que tenen concertada una assegurança de salut amb la Mútua tenen dret a:

  • 2 intents d'inseminació artificial.
  • 2 intents de fecundació in vitro o per ICSI (injecció d'esperma intracitoplasmàtica).

Les prestacions es realitzaran en els centres concertats, Hospital Quirón, Institut Mèdic de Reproducció (IMER) i GIROFIV Clínica Girona, sempre que les parelles compleixin els requisits que determina el reglament de l'assegurança. Si no es compleixen tots els requisits podran accedir-hi a preus especials.

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.