Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

psicologia i psicoteràpia

A MGC Mútua abordem la salut des de tots els seus vessants i incorporem a les nostres assegurances d'assistència sanitària la cobertura de psicologia i psicoteràpia.

Aquesta cobertura inclou:

  • 24 visites anuals de l'especialitat de psicologia clínica.
    A diferència d'altres companyies, amb la nostra cobertura podrà concertar la visita directament amb el psicòleg sense necessitat que un psiquiatra ho prescrigui.
  • Preus especials en les sessions de psicoteràpia, ja sigui individual, de parella, familiar, de grup o sessions de reeducació i rehabilitació del llenguatge.
    MGC Mútua no imposa cap limitació en el nombre de sessions ni tipus de teràpia.

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.