Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

estètica a preus especials

Quan a la Mútua parlem d’estètica, també parlem de salut, benestar i qualitat de vida.

La medicina i la cirurgia estètica estan al servei de la nostra salut física, però també de la psicològica, ja que potencien l’autoestima.

La Mútua ofereix als seus mutualistes preus especials en els tractaments de medicina i cirurgia estètica a la Unitat de Medicina i Cirurgia Estètica d'MGC Centre Mèdic. La unitat disposa d'un equip de professionals altament qualificats i amb experiència reconeguda que apliquen les últimes novetats tecnològiques en benefici últim dels pacients.

Serveis

  • Cirurgia facial: parpelles, orelles, nas i liftings.
  • Cirurgia corporal i de la silueta: abdomen, glutis, cames i braços.
  • Liposuccions.
  • Cirurgia de la mama: augment, reducció i elevació.
  • Tractaments estètics: botox i farciments facials.

MGC Centre Mèdic
Tuset, 5-11, 2a planta - 08006 Barcelona - T. 900 841 844

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.