Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

crioconservació de cèl·lules mare del cordó umbilical

MGC Mútua ofereix la possibilitat de contractar, a preus especials, el servei d'extracció de les cèl·lules mare del cordó umbilical del nadó en el moment del part i la seva posterior crioconservació en laboratori.

La crioconservació de cèl·lules mare del cordó umbilical suposa una esperança per al futur en cas de patir determinades afeccions difícils de tractar. El fet que se segueixi investigant sobre les seves possibilitats terapèutiques farà que, amb el pas del temps, les àrees d'actuació d'aquesta pràctica augmentin.

Serveis

  • Kit i servei personal d'assistència prepart.
  • Transport aeri sota la norma UN 3373 relativa a material biològic.
  • Preparació, anàlisi i crioconservació de la mostra al laboratori segons els protocols AABB. Inclou tècnica PCR per a l'analítica de la sang materna.
  • Emmagatzematge de la mostra durant 20 anys.

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.