Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

hospitalització a qualsevol centre del món

Si necessites un tractament especial que no presta cap centre del nostre extens Quadre Mèdic, la Mútua et cobreix aquest tractament a qualsevol centre del món fins a un màxim de 42.000 €.

Les persones que tenen concertada una assegurança de salut amb la Mútua podran beneficiar-se d'aquesta cobertura sempre que el tractament que s'hagi d'efectuar fora d'Espanya, sigui mitjançant alguna tècnica homologada, no experimental i consensuada per la comunitat científica, que no es faci en cap dels centres del quadre facultatiu.

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.