Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

acupuntura, homeopatia i medicina natural

Tractaments naturals per equilibrar el nostre organisme

Les teràpies complementàries (acupuntura, homeopatia i medicina natural) s'han erigit com una resposta eficaç per a aquelles persones que desitgen, en determinats processos, optar per teràpies poc agressives per potenciar la resposta del sistema immunitari i restablir l'equilibri vital. La Mútua, conscient d'aquesta creixent inquietud, dóna resposta des de fa anys als seus assegurats, possibilitant l'accés a totes aquestes teràpies.

Les assegurances d’assistència sanitària de la Mútua en les modalitats A-S Global, A-S Total, A-S Ideal y A-S One garanteixen:

  • En el cas de l'acupuntura es cobreix el 100% del tractament, mitjançant reembossament, de les lumbàlgies de més de dos anys de durada, amb el límit màxim delimitat pel barem.
  • Preus especials per a la resta de prestacions d'acupuntura, homeopatia i medicina natural.

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.