Castellano

MGC Mútua

Què demanes a la teva assegurança de salut?

ozonoteràpia

L’ozonoteràpia té un efecte revitalitzant, oxigenant, germicida, regenerador, antiàlgic, antiinflamatori, antioxidant...

Es tracta d'una innovadora tècnica mèdica on s'aplica l'ozó amb finalitats terapèutiques, amb infiltracions locals o com a autohemoteràpia. És aplicable als retards de cicatrització, l'arteriosclerosi, la fibromialgia reumàtica i les hèrnies discals entre d'altres, i té grans efectes positius sobre el nostre organisme.

La cobertura d'ozonoteràpia garanteix:

  • 100% del tractament, en els centres concertats per la Mútua, per a totes aquelles persones que precisin aquest tractament per espondilitis anquilopoiètica, una malaltia degenerativa crònica de la columna vertebral, o per hèrnia discal.

Per a més informació contacta amb nosaltres trucant al 900 841 844

Encara no ets mutualista? Descobreix tots els avantatges de les nostres assegurances de salut!

Cesió de dades de caràcter personal

Amb l'enviament d'aquest formulari, autoritzo a MGC Insurance, Mutua de Seguros y Reaseguros a Prima Fija (en endavant, la Mútua) a fer-ne ús de les dades cedides, per a informar-me de serveis i productes que puguin resultar del meu interès.

Soc coneixedor de que qualsevol utilització de les meves dades personals s'efectuarà sempre respectant el contingut de la legislació vigent i observant les mesures de seguretat aplicables i la deguda confidencialitat.

He estat informat que les meves dades personals s'integraran en un fitxer automatitzat, que està en poder de la Mútua i del qual aquesta n'és responsable, i que se'm garanteixen els meus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació, per a l'exercici dels quals puc dirigir-me a la seu de la Mútua, ubicada als núms. 5-11, del carrer Tuset de Barcelona.